Ede megevé ebédem

3 hónapos Erasmusos kirándulás Ede városában a Cristalijke Hogheschoolban. CHE az egyetem neve, Ede meg a városé, így lett chede a blog.

Linkblog

Den Haag

2009.06.22. 20:00 Gyertyán Balázs

Június 16-án csoportosan kirándultunk Hágába. Megnéztük a parlamentet meg egy céget, ami segít a frissen demokratizált országoknak a demkorácia fenntartásában és valóban demokratikussá tételében (főleg Afrikai és és Ázsiai államoknak segít). A legjobb rész persze az volt, amikor végre szabadon engedtek minket. Sajnos a Lány gyöngy fülbevalóval című képet már nem tudtuk megnézni, mert bezárt a múzeum, de kimentünk a tengerparta, ahol egy nagyon jót sétáltunk. ezt láthatjátok a képeken.

Bár szerdára 20 fokot mondanak, de napsütést is, úgyhogy visszamegyünk Hágába. Akkor viszont már kis hugocskám, Fruzsi is velem lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chede.blog.hu/api/trackback/id/tr641201751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagy mihály 2009.06.23. 11:25:24

Balikám meggyógyultál.? Fruzsi holnap indul Hozzád. Ha bejuttok a múzeumba és engedélyezik, csinálj képeket és küldd el. Puszilunk Cikák.
süti beállítások módosítása