Ede megevé ebédem

3 hónapos Erasmusos kirándulás Ede városában a Cristalijke Hogheschoolban. CHE az egyetem neve, Ede meg a városé, így lett chede a blog.

Linkblog

Apu itt van

2009.05.30. 14:21 Gyertyán Balázs

Apu gond nélkül megérkezett Edébe, és most itt van. Szerencsés időt fogott ki, mert nagyon szépen süt a nap, és nagyon meleg van. Tegnap egy kínai étteremben vacsoráztunk, ma piacon voltunk, nemsokára pedig indulunk tovább bebiciklizni Edét.

Uff

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chede.blog.hu/api/trackback/id/tr71153189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagy mihály 2009.05.30. 14:41:49

Nagyszerű, így van program. Jó biciglit adjál Apunak nehogy összerogyjon alatta. Cikák.

nagy mihály 2009.06.02. 12:37:46

Balikám!
Biztosan feldobott Apu látogatása. Remélem vitt kolbászt és túró rudit, esetleg más finomságot is?Főzni akart Nektek, de törött kézzel nem lehet.
Azért eléggé gyorsan mulik az idő, még egy hónap és jöttök haza. Vajjon szeretnéd, ha felmennénk, amikor megérkezel, vagy az apu főz Neked húslevest, hogy azzal fogadjon? Majd vele megbeszéljük a felmenetelünket. Nekünk a 6o éves találkozó király volt. Puszilunk sokszor Cikák.
süti beállítások módosítása