Ede megevé ebédem

3 hónapos Erasmusos kirándulás Ede városában a Cristalijke Hogheschoolban. CHE az egyetem neve, Ede meg a városé, így lett chede a blog.

Linkblog

I did it

2009.06.26. 23:23 Gyertyán Balázs

Végül véget ért ez is. Sikerült megírnom az utolsó beadandót és tegnap ünnepélye keretek között átvettem az oklevelem. Este buliztunk egy hatalmasat a buddykkal, meg persze megígértük egymásnak, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot.

Végül a torkom is meggyógyult, a hugom is megérkezett és Ádám barátai is, de mégis egyre nyomottabb a hangulat. Napról napra kevesebben vagyunk, majdnem minden nap elbúcsúztatunk valakit (bár vannak, akik angolosan távoznak). Hosszú volt ez a három hónap, és lassan el kell kezdeni felszámolni az itteni életünket, és készülni a hazatérésre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chede.blog.hu/api/trackback/id/tr551211073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása