Ede megevé ebédem

3 hónapos Erasmusos kirándulás Ede városában a Cristalijke Hogheschoolban. CHE az egyetem neve, Ede meg a városé, így lett chede a blog.

Linkblog

Photoshop és graphic design önképző

2009.05.08. 22:36 Gyertyán Balázs

Ma 8:45-re  írták ki az első Photoshop and graphic desing órát, amit érthető módon érdeklődve vártam.

Valahogy még sikerült is bemennünk az órára, ha nem is pontosan, de nem nagyon késve.

Egy ideig vártuk a tanárt, aztán kezdett egyre bizonyosabbá válni, hogy megtörtént az, amit nem hittem volna, hogy Hollandiáában megtörténhet: nem jött  be a tanár.

Azt is mondhatnánk akár persze, hogy a mi hibánk, mert a levél, amiben értesítettek, egy kérdés volt, hogy megfelel-e az alkalom, és erre senki nem válaszolt, de ők meg azt írták, hogy még írnak, hoogy akkor mi is van. Szóval a tanszékvezető sűrű elnézést kért tőlünk, a tanár meg nem jött be, az óra meg elmaradt. De legalább volt egy szabadnapunk, amit időben elkezdtünk.

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chede.blog.hu/api/trackback/id/tr861110761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ervin nagypapa 2009.05.09. 13:36:38

Végül is megtartják az órát, amire a prof, nem jött el, tisztázódik a félreértés? Nagypapa.

Gyertyán Balázs 2009.05.09. 21:44:39

egyelőre nem tudom, hogy lesz-e helyette pótlás, de gondolom, hogy lesz. Mindjárt véget ér a szorgalmi időszak, úgyhogy muszáj nekik.

nagy mihály 2009.05.11. 23:31:06

Minden közösségben kell egy képviselő, vezető, aki pl most válaszólt volna a megkeresésre.De bíztos pótólják az elmaradt előadást..Üdv..Cikák
süti beállítások módosítása